2016-01-05

Jaký byl rok 2015 u nás v MgC Group


LEDEN


V lednu jsme se stali členy Česko-německé obchodní a průmyslové komory. Česko-německá obchodní a průmyslová komora je součástí celosvětové sítě bilaterálních zahraničních hospodářských komor a aktivně podporuje hospodářskou spolupráci mezi Českou republikou a Německem.



ÚNOR-BŘEZEN


Podpořili jsme trénování paměti a funkce mozku. Již poněkolikáté jsme se aktivně zúčastnili projektu NÁRODNÍ TÝDEN TRÉNOVÁNÍ PAMĚTI pořádaný Českou společností pro trénování paměti a mozkový jogging.Tato akce probíhá v rámci celosvětové akce "Brain Awareness Week", který je pořádán od roku 1996 organizací Dana Alliance for the Brain. Veřejnost se  dozvídá o výsledcích výzkumu mozku srozumitelnou formou prostřednictvím stovek akcí. Ty jsou pořádány vědeckými institucemi, které se výzkumu mozku věnují a také institucemi, které výsledky výzkumu aplikují v praxi.



DUBEN


Začal první cyklus tréninků "Lektor dalšího vzdělávání".
Naše společnost je jednou z mála vzdělávacích společností, které získaly oprávnění autorizovat „Lektory dalšího vzdělávání“, tj. možnost oficiálně certifikovat veškeré lektory v ČR pro Ministerstvo školství. Po absolvování tohoto cyklu získávají účastníci státem uznávané osvědčení ověřující znalosti a dovednosti potřebné pro výkon profese „Lektor dalšího vzdělávání“. Toto oprávnění znamená garanci kvality pro zákazníka a mimořádnou konkurenční výhodu na trhu lektorů.






KVĚTEN


Od května 2015 jsme členy Americké obchodní komory v České republice. Americká obchodní komora (AmCham) v ČR je jednou z největších obchodních komor u nás s více než 400 členských společností. Komora společně se svou členskou základnou usiluje o neustálé zlepšování podnikatelského prostředí a růst konkurenceschopnosti české ekonomiky. AmCham v ČR je nezisková, nevládní organizace řízena nezávisle radou ředitelů volených z jeho členů. Je zároveň členem Americké obchodní komory a také Evropské rady Amerických obchodních komor.



ČERVEN


Při příležitosti Mezinárodního dne vzdělávání a rozvoje dospělých naše společnost MgC Group, která je dlouhodobým „bojovníkem“ za kvalitní vzdělávání, zorganizovala Business meeting "Zaostřeno na kvalitu". Setkání se zúčastnilo více než 60 odborníků z řad vrcholného managementu českých i nadnárodních společností a společně diskutovali nad tématy z oblasti vzdělávání. Nejčastěji diskutovanými tématy se v průběhu celého dne staly: talent management, diverzita či spoluzodpovědnost manažerů za rozvoj svého týmu.



ŘÍJEN-PROSINEC


Na konci roku jsme pokořili nový rekord! Byl jím největší počet tréninků uskutečněný pro jednoho zákazníka. Dva naši klíčoví trenéři zvládli za necelé tři měsíce zrealizovat téměř osmdesát školicích dní u jednoho klienta. Blahopřejeme za skvělý výkon!








LISTOPAD - PROSINEC




Před koncem roku jsme se zaměřili na důležitost komunikace a připravili jsme nejen pro naše zákazníky, ale hlavně pro návštěvníky našich sociálních sítí sérií dotazníků na téma Psychologie komunikace. Dotazníky na témata: Komunikace, Komunikace v týmu, Naslouchání či Emoční inteligence jsou umístěny na našem webu a každý si zde kdykoliv vyzkoušet, jak na tom v dané oblasti je. Výsledky jsou k dispozici okamžitě, jsou zdarma a samozřejmě určené pouze tomu, kdo test vyplňuje.



Žádné komentáře:

Okomentovat